(H)eerlijke reacties van onze bezoekers

Laat gerust een boodschap achter op ons gastenboek of via Tripadvisor

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.204.180.223.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
48 berichten.
Chris De Laet Chris De Laet uit Herentals heeft geschreven op 15 mei 2021 om 11:08
Beste Tom & Annique, we zijn weer veilig en zonder autopech thuisgekomen. Namens onze groep wil ik jullie van harte danken voor de warme ontvangst, het geweldige ontbijt en de zeer mooie kamers , er was gewoon niets op aan te merken, groetjes Chris.
walter de smet walter de smet uit hamme heeft geschreven op 17 september 2020 om 08:15
We hadden slechts voor 1 nacht geboekt maar hadden zeker langer willen blijven. We zijn zeer gastvrij door Annique ontvangen en kregen alle nodige info en suggesties. Op deze prachtlocatie en landelijke sfeervolle site, hebben jullie alle mogelijke accommodatie aangeboden . We mochten genieten van een zeer verzorgd ontbijt en aangename bediening door Maribelle en Tom. Ook het Vespa-arrangement was zeer professioneel aangepakt met duidelijke instructies + persoonlijk advies. Bedankt Refuge !
Robert en Lucie Hoebeke - augustus 2020 Robert en Lucie Hoebeke - augustus 2020 uit Blankenberge heeft geschreven op 10 augustus 2020 om 16:23
Als veeleisend publiek ? kunnen wij jullie alleen maar bedanken voor het schitterend jubileumweekend dat wij samen met onze familie en hartsvrienden bij jullie hebben doorgebracht. Kamers, buffetontbijt, table d'hôtes en -niet te vergeten- de barbecue van schoonbroer waren super, zelfs met de tropische temperaturen die wij kenden. Over de locatie kunnen wij kort zijn: allen naar de Vlaamse Ardennen en de Refuge van Tom en Annique.
Serroen Liselotte Serroen Liselotte uit Sint-eloois-winkel heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 00:20
Beste Tom en Annique, Zeer mooie locatie. Lekker ontbijt. Alles zeer netjes. Top tweedaagse met de vespa's. We hebben ervan genoten. Leuke familiale sfeer. Groetjes Liselotte en Rinus.
Verzee Dirk Verzee Dirk uit Ertvelde heeft geschreven op 1 augustus 2020 om 20:58
Hallo Annique, Tom, Wij hebben genoten van de Vesparit. Alles was goed georganiseerd en geregeld. Jullie hebben een mooie en gezellige zaak. Doe zo voort. Grtjs en tot nog eens, Sabine &Dirk
Tamara - Volleybal Stalvoc Tamara - Volleybal Stalvoc uit Koersel - Beringen heeft geschreven op 9 januari 2020 om 09:36
In voorbereiding van een jeugdtornooi in het volleybal een nacht verbleven in de prachtige hoeve van Annique en Tom. Warme ontvangst en een super service! Los van de prachtige omgeving. Wij komen graag nog eens terug voor een uitgebreide teambuilding.
Hilde Vander Beken Hilde Vander Beken uit Zevergem heeft geschreven op 14 november 2019 om 16:40
Ik wou jullie nog eens hartelijk bedanken voor het gezellig kader, het lekkere eten van vrouwlief en het gebruik van de muziek die de avond daardoor nog fijner maakte! De Skibende.
Johan Maes Johan Maes uit Arendonk heeft geschreven op 14 oktober 2019 om 14:53
Een terugblik op afgelopen zaterdag: jullie zijn een professionele organisatie met een prachtige locatie en prima Vespa’s. Ook de route en de bijbehorende tips zijn sterk gewaardeerd door ons. Een aanrader!
Martien Fraeyman Martien Fraeyman uit Ardooie heeft geschreven op 6 september 2019 om 12:08
Beste Tom, Onze tweedaagse is een succes geworden. Iedereen was super content? Er was heel veel lof over uw B&B, mooie kamers, prachtig gelegen, super service … Ik vermoed dat u ons nog zal terugzien. Van harte dank in naam van ons en ons vriendengroepje. Martien en Robrecht.
Anneke Gillewy en vriendenkring Anneke Gillewy en vriendenkring uit Roeselare heeft geschreven op 2 juli 2019 om 13:43
Hartelijk dank Tom en Annick voor het aangename verblijf die jullie ons aangeboden hebben. Uitzonderlijk onthaal en ondersteuning en een top-service, we komen heel graag nog eens terug. Een oprechte en welgemeende dank-je-wel van ons allemaal en nog een dikke extra-merci van mezelf 🙂 Wie zegt dat perfectie niet bestaat....?

Carolien 11/02/2018

De superlatieven schieten me te kort om het verblijf in de Refuge te beschrijven. Ons jaarlijks seminarie vond hier plaats en werkelijk alles was perfect in orde. De ontvangst was hartelijk, de catering was af, de IT-service was uitstekend, het diner was overheerlijk en dan heb ik nog niets gezegd over de wijnen. De kamers waren tip top in orde en zeer comfortabel, het ontbijt was delicieus en uiteraard waren de gastheer- en vrouw uiterst attent. Dankzij dit alles hebben wij er ook een zeer productief seminarie van kunnen maken. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen!

Geert Norga 02/01/2018

Dag Annique en Tom, Dank voor de mooie avond. Zoals we ondertussen van de Refuge gewend zijn, maar goed beseffend dat zoiets niet zomaar komt: heel lekker eten, een super accomodatie, de losse sfeer, toffe bediening … Kortom: we zijn er steeds graag bij en voelen ons er goed bij. Geert & Hilde

Marc Maes 18/12/2017

Dag Tom, we zijn zeer tevreden over de samenwerking en hebben alleen maar lovende woorden gehoord over de Refuge en de medewerkers . Ook het eten was zeer gewaardeerd , en zeer veel complementen voor de kookkunst die daar werd opgevoerd. Wij kunnen alleen maar woorden van lof vinden om U en uw medewerkers te bedanken . vriendelijke groeten Marc en Jeannette

An Vander Aa 27/11/2017

Beste Tom en Annique, we hebben genoten ! Toffe, gezellige en lekkere locatie voor onze 10de verjaardag van Ex Arte !

inge van goubergen 16/11/2017

Super MERCI aan jou én Annique! Jullie hebben ons superfijn ontvangen, in de watten gelegd, verzorgd, verwend…. Kortom, een fantastisch weekend bezorgd! Een dikke pluim van ons allemaal en nog een extra merci van mezelf!

johan verhaeghe 03/11/2017

Beste Tom en Annique, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Verzorgd ontbijt, alles heel netjes, een top locatie .Een aanrader !

stephanie frere 03/10/2017

perfecte en warme ontvangst voor onze adviesavond van dewaele vastgoed – vriendelijke en losse omgang zowel met ons als met onze klanten – ook tijdens de presentatie hield tom alles in het oog zodat niemand iets te kort kwam – volledig ontzorgd geweest op vlak van catering, ontvangst en technische ondersteuning bedankt, en graag tot een volgende!

Hilde Gysel 01/10/2017

Ons jaarlijks WOW fietsweekend was weer top ! Bedankt Tom en Annique dat jullie deel uitmaakten van het welslagen! Jullie hebben een fantastisch mooie en gezellige refuge en dit alles op een unieke locatie! Enorm geschikt voor groepen ! Wij hebben als dames fietsgroepje enorm genoten ! Zeker een aanrader !!!Tot ziens ! De WOW, Women On Wheels.

Mia Defoer 11/09/2017

Annique en Tom hartelijk dank voor het mooi geslaagd verblijf bij jullie, iedereen was zeer tevreden, zeer mooie locatie

Philippe Ranson 05/09/2017

Beste Tom en Annique, Met grote genoegen blikken we terug op een bijzonder geslaagd ‘Ranson’-weekend in Refuge Kapelleberg. De ligging, het onthaal en de verzorging waren optimaal. we hebben bijzonder genoten van de huifkarrentocht, de Foto wandel-zoektocht, de geleide wandeling in Oudenaarde en de super maaltijden van Annique. de bieren en wijnen van Tom zijn ook fameus. een ferme aanrader voor een weekendje Ronde van Vlaanderen; een ferme aanrader. philippe en Lan

Sylvie Clauwaert (Artexis Easyfairs) 14/06/2017

Annique & Tom bedankt voor het hartelijke onthaal! Een verzorgde & gezellige locatie, een warme verwelkoming, een mooie vespatocht in de omgeving en overheerlijke lunch! Kortom wij hebben genoten van een leuke dag. Tot een volgende keer!

Michael Croes 06/06/2017

Beste Tom, van onze jaarlijkse Lingerie Ohlala Teamdag een topper maken is voor ons telkens weer een uitdaging. Met de begeleide Refuge Vespatoer en aansluitend de héérlijke culinaire bbq was het een topeditie. We waren niet voor het eerst op Kapelleberg en zeker niet voor het laatst! Hartelijk dank.

Ton Vissers 25/05/2017

Wij kijken terug op een zeer geslaagd weekendje fietsen “ronde van Vlaanderen” mede dankzij de buitengewone gastvrijheid van Tom en Annique.

Caroline 02/05/2017

Wij hebben dit weekend genoten van een schitterend communiefeest! Nogmaals hartelijk dank voor de warme ontvangst, de lekkere BBQ, het overheerlijke dessertbuffet, en de top locatie. Wij komen zeker terug. Proficiat Tom, Annique en de rest van het team! Caroline & Sven

Claudine 24/04/2017

Tom en Annique, wij willen jullie nog eens hartelijk bedanken voor de fantastische ontvangst op jullie top locatie met onze groep op 9 april. Een dikke proficiat !!!!! Geert en Claudine

annelore verhelst 18/04/2017

we hebben genoten van ons verblijf in Refuge Kapelleberg! Warm onthaal, heel verzorgde kamers en een heerlijk ontbijt. We komen graag nog terug.

Kaat & Simon 04/03/2017

Wij zijn erg tevreden over het verloop van onze babyborrel! Mooie locatie, schitterend buffet en tevreden gasten, enkel complimentjes! Tot snel!

Johan Schuddinck 21/02/2017

Beste Annique & Tom, het voorbije weekend hebben we een nachtje in jullie B&B doorgebracht. Vrijdagnamiddag de mooie Molenbergroute gefietst en ‘s avonds mogen genieten van de kookkunsten van Annique. ‘s Morgens verwend met een lekker ontbijt. Het uitgebreid bierassortiment viel enorm in de smaak. Kortom een absoluut toppertje in de Vlaamse Ardennen. Veel succes nog! Elsy & Johan

familie De Wolf 15/01/2017

Beste Tom en Annique, Ons jaarlijks familie-nieuwjaar-feest was opnieuw een voltreffer! ALL in ONE: alle service onder één dak= hartelijke ontvangst, fijne lekkere lunch, vriendelijke bediening, hulp om foto’s te projecteren, rolstoelgebruikers werden niets ontziend binnen vervoerd, tafeltje bijzetten voor de kleintjes, droogkas gebruiken voor wagenzieke baby en tot slot maakte jij de familiefoto om alles te vereeuwigen! niets was teveel gevraagd! DANK en tot volgend jaar

Ria Lapeirre 11/10/2016

Beste Tom, onze oprechte dank voor het welslagen van ons Team Event. De locatie was TOP! Men zegge het voort, Ria.

Marian M 27/09/2016

Ik wil jullie nog eens bedanken voor jullie gastvrijheid, hulpzaamheid, het lekker eten,……alles was top! We gaan jullie B&B zeker aanraden aan anderen! Ook dank aan jullie dochters voor de taxi rit. Tot een volgende !

Bruynooghe 18/09/2016

Hartelijke ontvangst, gezellig kader, prachtige omgeving, lekker eten. Ideaal om te onthaaasten en te genieten! Bedankt Tom en Annick

Rudy Alderweireldt 05/07/2016

Top locatie, top begeleiding en top materiaal aan democratische prijs!

Freddy Coussens 21/06/2016

Dank voor het super weekend. We hebben ons enorm geamuseerd. De Vesparit was een superbeleving maar jullie uitstraling en accommodatie is top. Je zal ons nog regelmatig terugzien…

Debaere Peter 16/06/2016

Beste Tom & Annique Jullie B&B was dé toplocatie om voor ons als kaderteam de ‘STERK’ waarde van ons bedrijf te kunnen verdere vorm geven. Dit mede dankzij de super goede coaching, maar desalniettemin door jullie sublieme goeie ontvangst, gekenmerkt door jullie overgave en enthousiasme. Dank je wel vanwege het BDMO-team.

De Jonghe Yana 02/05/2016

Bedankt voor het leuke feest! Het was heel lekker. Puur genieten. Heel knappe locatie, er hangt een gezellige, uitnodigende sfeer. Je ziet ons zeker nog terug. Groetjes.

Pieter en Melanie 14/02/2016

We willen jullie bedanken voor het verblijf dit weekend in jullie b&b. We voelden ons direct thuis en op ons gemak met zo’n warm welkom. Het is een prachtige streek waar jullie met plezier tips voor uitstappen deelden. De adresjes van de bistro’s waren super. Heerlijk gegeten. Het bed was zalig en we zijn dan ook helemaal uitgerust. Kortom een super aangenaam verblijf. Bedankt ! Pieter en Melanie

Geert V 13/02/2016

Beste Tom en Annique, we hebben met ons gemeenschappelijk directieteam kunnen genieten van een goede setting om de fundamenten van onze integratie te kunnen leggen.Jullie gedrevenheid heeft daar zeker toe bijgedragen. Merci! Geert.

Nele Vercauteren 14/09/2015

B&B Refuge Kapelleberg is een rustige en stijlvolle uitvalsbasis voor een weekendje Vlaamse Ardennen met familie of vrienden. Een warm onthaal zorgt ervoor dat je je meteen welkom en thuis voelt. ‘s Ochtends geniet je van een heerlijk en verzorgd ontbijt in de charmante eetzaal, waar je ook ‘s avonds gezellig kan vertoeven met een lekker biertje. Ook aan de allerkleinsten werd gedacht. De kamers zijn telkens voorzien van extra bedden, er is een heuse speelgoedkast (onze dochter was verzot op de indrukwekkende poppencollectie) en er was vooral veel ruimte om zalig te ravotten (onze zoon leerde er fietsen!). Een aanrader voor anderen en voor onszelf een plaats om zeker terug te keren. Dank je voor jullie geweldige plek Annique en Tom.

Van Harneveldt Marc 20/08/2015

Zeer goede locatie. Prima ontvangst. Fijne Vespa tocht. Kamers en ontbijt tiptop in orde. Een aanrader voor iedereen. Marc en Linda

Melissa Finaut 10/08/2015

het was fijn hier te overnachten. Dank voor de snelle hulp na mijn val met de fiets. Supergoeie bedden, zacht linnen en goeie hoofdkussens en natuurlijk prachtige locatie en zeer lekker ontbijt. Kortom, echte aanrader. We gaan reclame maken. Dries en Melissa.

Domien Volckaert 09/08/2015

Prachtig, tot in de puntjes verzorgde trouwreceptie en nadien een zalige overnachting. Bedankt voor de goede zorgen en voor jullie bijdrage aan een fantastische trouwweekend! Domien & Sylvie

arnold pannecoucke 21/07/2015

Beste Annique, Tom en het ganse team, Nogmaals heel, heel hartelijk dank voor het enorm geslaagd feest, de ambiance, de overheerlijke maaltijd met oogverblindend dessertbuffet, de smaakvolle wijnen, de vriendelijke bediening, de zeer mooie infrastructuur. Wij werden in de watten gelegd door jullie. Waarvoor nogmaals dank. En of we van alles genoten hebben !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dikke merci en de mondelinge reclame volgt vanzelfsprekend. Op tot een volgende keer . Paula en Arnold

Ludo van Reeth 02/07/2015

Uitzonderlijke gastvrijheid – perfectie in BBQ en dessert. Ambiance.. Onvergetelijk voor ‘slachtoffer’ en gasten. Dank voor alles. Ludo

Ann, Bert, Warre en Emiel 22/06/2015

Dit weekend waren we met onze familie te gast in Refuge Kapelleberg voor het doopfeest van Emiel. Iedereen was aangenaam verrast door de prachtige locatie. Na een wandeling door de mooie omgeving en de doopviering in de kapel dichtbij (dankuwel Tom voor de tip), werden we ontvangen voor het diner. Zondag hebben we het weekend afgesloten met een uitgebreid ontbijt. Er zaten veel kleine oogjes aan tafel, maar dat lag aan de gezellige avond ervoor, zéker niet aan de zalige bedden. Jullie weten perfect aan te voelen hoeveel van jullie aanwezigheid gewenst is en laten ons op de juiste momenten alleen onder de familie. Het doopweekend was voor ons alles wat het moest zijn. Dankuwel.

Christine De Rese (UZ Leuven) 05/05/2015

Beste Tom & Annique, bij deze wil ik jou in naam van Karel en al zijn hoofdverpleegkundigen bedanken voor jouw perfecte ontvangst in Refuge Kapelleberg. Van alle deelnemers heb ik alleen maar complimenten ontvangen: zeer mooie locatie, zéér lekker eten alsook zeer fijne versnaperingen tussendoor. Ook over onze avondactiviteit niets dan lof zowel over de gids als over het culinaire aspect en ons verblijf. Nogmaals bedankt voor de perfecte organisatie. Mede dank zij jullie houden we aan onze tweedaagse heel veel goede herinneringen over. Men zegge het voort. Misschien tot een volgende gelegenheid ?

Tom Verhulst (CEO NV Intermat) 19/04/2015

Beste Tom en Annique. Zonet een schitterend teambuilding event bij jullie laten doorgaan voor ons personeelsleden. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben met zijn allen genoten van jullie super gastvrijheid. Het teambuilding gebeuren heeft zijn effect niet gemist. zeker de Vespa tour was een voltreffer. Ook een dikke proficiat aan Annique. De catering was ook toppie !! Tot een volgende keer. Hartelijk dank. Tom Verhulst

Geneviève De Bruyn 18/01/2015

Beste Tom en Annique, ik wou jullie nog bedanken voor de schitterende ontvangst bij het HACH LANGE personeelsfeest / BBQ. hij was overheerlijk, mijn collega’s hebben schitterend genoten in ‘mijn regio’ en ik ben heel blij dat ik het idee gelanceerd heb om eens naar onze mooie streek te komen… Ze waren in de wolken. bedankt en misschien tot ziens, geneviève De Bruyn, Zwalm

Johan en Riet 05/06/2014

Beste Tom en Annique. Ons verwenweekend bij jullie was een schot in de roos. Nogmaals bedankt voor de heel attente ontvangst en verrassende tweedaagse in ‘jullie huis’ en op de Vespa’s. Jullie persoonlijke aanpak in Refuge Kappeleberg is hartverwarmend. En daarnaast is kwaliteit jullie grootste troef. Heel graag tot nog eens!

bert en grietje 25/09/2013

Beste tom en annique, Op 17 augustus mochten we bij jullie “de mooiste dag van ons leven” vieren. Het werd een zalige dag: lekker eten, een prachtig kader en een warm ontvangst! Hartelijk dank!

Jos Vandegoor 28/04/2013

Beste Tom en Annique.We hebben een feestje gehad op 25 april 2013 in B& B Refuge.Veel dank voor uw organisatie,lekker eten en de perfectie bediening.(H)eerlijke ervaring De legervrienden van de klas 1960 Bat.Bevrijding

Weblounge – Kristof, Maarten en David 21/12/2012

Dag Annique en Tom. ‘k Heb eens gekeken en 1723 dagen geleden konden we jullie trots melden dat de nieuwe site online stond. Wél dat doen we nu eens over. Geniet er dubbel en dik van! Tot snel.

Gunter Everaerts 20/11/2012

Tom, Annique, bedankt voor jullie uitstekende organisatie van ons seminarie. Alle faciliteiten waren aanwezig, lekker eten, persoonlijke service. Kortom een meer dan geslaagde 5-daagse.

Ernest Van Claerbruggen 5/8/2012

Beste Tom & Annique, onze teambuilding was een schot in de roos . Jullie domein, aanpak, het fijne eten, de kamers, etc… zorgden zeker mee voor de juiste sfeer. We kunnen er weer tegen voor de rest van het jaar. We komen zeker terug.

NOLF Pedro 16/4/2012

Heel mooie reportage op Focus/WTV

Ronald De Keersmaeker 17/1/2012

vesparijden, met skipak, midden januari….genieten man! Dank voor de superfijne rit, langs Vlaanderens mooiste routes….Keitof !

lena en lionel decroubele 25/10/2011

prachtweekend zeer vriendelijke gastvrouw en heer heel verzorgd over de ganse lijn proficiaat met u prachtigezaak een aanrader voor een gezellig weekendje er even tussen uit

Godfried en Chris Onraedt 24/10/2011

Mooi weekendje in de Vlaamse Ardennen gehad,met een super verblijf in de Refuge. Uiterst vriendelijke uitbaters, heerlijk ontbijtje,rustig,verzorgde kamers,frigo ter beschikkking,ruime parking,gastheer geeft tips voor avondeten,wandel- en fietskaarten beschikbaar. Wij gaan zéker nog terug!!!

The Concept Group, Ina 24/10/2011

Duizendmaal dank aan de Refuge om onze klantendag zo perfect te laten verlopen. De locatie is adembenemend, de sfeer is warm en persoonlijk, de gastheer en gastvrouw ademen service pur sang. Een absolute aanrader!

Bral 23/10/2011

Net terug van een geweldig feest bij Refuge. Gewoon geen woorden voor. Fantastische accomodatie. Prachtig uitzich. Een heel goede bediening. Het eten was gewoon perfect. De gaartijden waren subliem. Wij gaan alvast morgen bellen voor afspraak communie in 2015.

casteleyn geert 5/10/2011

Wij hebben zo een gestresseerd en druk leven maar bij Tom & Annique vindt je echt de rust hoor. Het is er ook zo mooi ingericht. Lekker ontbijtje, alles gewoon perfect om er eventjes tussenuit te zijn. Je hoort er enkel de koetjes en de vogeltjes, zalig

LOUISE DAVID 3/10/2011

IK VOND HET SUPER IN DE REFUGE! HET WAS ECHT EEN AANRADER. EN ONS UITZICHT WAS PRACHTIG, AL DIE PAARDEN ZEG! DAT VOND IK ECHT TOF!!! TOT ZIENS FAMILIE VERHOYE. DAAG!

Van parys janny 22/9/2011

dank je wel voor de leuke dag!!! Wij maken alvast met plezier reclame!!! Groeten Janny en Nick

Pieter en Emeline 16/8/2011

Gefeliciteerd met jullie prachtige B&B. We werden zeer goed ontvangen, hadden een heel mooie kamer en een lekker en verzorgd ontbijt. Onze vespa-tocht was zeer geslaagd. Doe zo verder.

Jan en Nadine 28/7/2011

Ontvangst, confort, sfeer, gezelligheid, ontbijt…. ALLES = uitstekend tevreden !!!

Kenny en Daisy 8/6/2011

Beste Tom en Annique, Wij willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. Alle genodigden waren laaiend enthousiast over de locatie, het lekkere eten, de gastvrijheid, de vriendelijkheid,… Ik ben ervan overtuigd dat wij, en samen met ons velen van de genodigden, terugkeren… Bedankt voor jullie bijdrage tot het welslagen van het communie-/doopfeest van Camille en Emiel! Kenny en Daisy

Vicky Roman 13/5/2011

Van harte gefeliciteerd met de 4 sterren ! Jullie zijn echt goed bezig. Groeten en tot later, Marnic & Marie-Joseph Roman Pieter, Vicky & M axime Van Merhaeghe

Frank 13/5/2011

Proficiat met jullie 4 STERREN van TOERISME VLAANDEREN!!!! Eerlijk gezegd, ik had niks anders verwacht! Wetende dat je de meest getalenteerde bent vd 3, gesteund door een intelligente,sterke knappe vrouw en ouders zijnde van verstandige knappe dochters, kon het niet fout lopen!!! Ik denk zelfs, dat Toerisme Vlaanderen , met een probleem zaten…ze KONDEN Maar 4 sterren geven……dus nogmaals…een zeer welverdiende proficiat

Mario en Anita 25/4/2011

Annique en Tom, Bedankt voor jullie gastvrijheid.Alles was tiptop , het eten ,de kamer,de locatie … Wij zullen zeker jullie B&B aanbevelen aan onze kinderen, vrienden.en kennissen.Wij komen zeker terug. Groetjes Anita en Mario.( de Gullegemnaars )

Patrick en Linda 25/4/2011

Annique en Tom Wij zijn nog altijd aan het nagenieten van het bruisende feestje . Iedereen was vol lof over de prachtige locatie en het lekkere eten. Jullie zorgen voor een famiale sfeer waarbij iedereen direkt dat warme thuisgevoel heeft. Annique en Tom jullie zijn werkelijk top in het verwennen van jullie gasten. Duizendmaal dank en tot later, Patrick en Linda

Koen , Annick , Sevanne 23/4/2011

Annique en Tom, Bedankt voor de zeer aangename ontvangst de gastvrijheid en Lekkere keuken ! Het was echt top , ons dochtertje Sevanne (3j) kan er maar niet over zwijgen . Wij komen zeker terug !!! Toplocatie met top gastvrouw en gastheer . Groetjes Sevanne , Koen en Annick

Philippe, Kristien en Co 5/4/2011

Annique en Tom, We zijn nu aan de 3de fase van ons WE, het nagenieten. Het was toppie!; de hartelijke ontvangst, het lekkere eten, het mooie landschap…… jullie moeten zeker niet onderdoen voor Toscane. Nu hebben we genoten van de sfeer rond de Ronde van Vlaanderen, maar hopen zeker eens terug te komen voor een Vespatoer. Groetjes en een dikke knuffel van ons allen

Yannick 27/3/2011

Nogmaals bedankt voor de hartelijke ontvangst en een fantastisch weekend. Jullie hebben een zeer mooie zaak en met de leuke en ontspannen sfeer heeft iedereen enorm genoten van het verblijf. We willen het zeker nog eens opnieuw doen!

Lieven Vandeputte 27/3/2011

Gisteren heel aangename “warme” dag mogen meemaken bij jullie “thuis”. Pluim voor de eerlijke ,lekkere keuken. of anders gezegd : Gegeten als in de “comme chez soi”, en mij thuisgevoeld “comme chez moi”. Nogmaals dank je wel voor de mooie dag met onze groep!

Kurt 9/2/2011

Beste Tom & Annique, we hebben een inspirerend seminarie achter de rug. Jullie kader, de omgeving, het eten (zo vers allemaal), het onthaal,…heeft zeker bijgedragen tot dit succes. Bedankt vanwege de hele groep. Willy vraagt of we volgend jaar terug mogen komen naar jullie.

Limpens Frans 16/11/2010

Dag Tom, Ik wil je op mijn beurt ook nog eens bedanken voor de goede ontvangst het heeft mij veel plezier gedaan jou en jouw vrouwtje eens te ontmoeten na al die jaren was het héél tof. Ik heb met plezier gezien dat jij nog niet verandert en nog even goed lachs bent als toen. Wij hebben veel aan jullie gedacht bij de overstromingen van deze week. Ik hoop dat jullie toch niet teveel schade hebben. Het zou spijtig zijn na al de inspanningen dat jullie al geleverd hebben. Ik heb geen schade ik kon alleen niet thuis geraken alle toegangswegen naar mijn huis waren afgesloten maar dat is niets in vergelijking dat sommige mensen moeten meemaken. Zoals je gezien hebt in de mail van Ernest zullen wij nog eens langs komen met de groep. Ondertussen heb ik voor jullie al veel reclame gemaakt want het is de moeite. Hou jullie goed en tot later, Frans

Kris Van den Winckel 8/11/2010

Beste Tom en Annique, Bedankt voor het warme onthaal in jullie supermooie etablissement. Wij komen zeker terug! Kris, namens de Vriendenkring der Bloedgevers Affligem

Caroline & Jürgen 19/10/2010

Beste Tom & Annique Het was een fantastisch weekend! Dank voor jullie gastvrijheid!! ALLES was super goed geregeld: ontvangst, heerlijke broodjesmaaltijd, begeleiding met de scooter, gids in Oudenaarde, aperitief aan de haard, weer een heerlijke maaltijd, gezellig napraten, lekker slapen, ?s morgens verwend worden met een lekker ontbijt en als afsluiter een mooie wandeling in de buurt. Meer moet dat niet zijn ;-)) Hartelijke groet Caroline, Jürgen & co

Philippe & Anje, Olivia & £Elias 22/8/2010

Gastvrouw en gastheer B&B en het domein is op jullie lijf geschreven. Dit smaakt, ruikt en voelt naar meer. Doe zeker zo verder. Gemeende groeten

Stefaan, Hilde, Caro en Aagje 14/7/2010

Tom & Annique, Bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben genoten van jullie prachtige b&b, komen ongetwijfeld een keertje terug! Groetjes, Stefaan, Hilde, Caro en Aagje

Steven & Evelien 21/6/2010

Tom, Annique Prachtig wat jullie verwezelijkt hebben! Wij hebben er alleszins van genoten, ondanks het mindere weer. Bedankt voor de gastvrijheid en voor de verzorgde slaapvertrekken. Tot een volgende keer en hopelijk met beter weer, om dan van de tuin te kunnen genieten. Groetjes

Kim Travers 14/5/2010

Tom, Annique en de rest van de crew, bedankt voor het mooie communiefeest. Iedereen heeft met volle teugen genoten. Zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes van de ganse familie

Dorine en Claire 26/4/2010

tom en annique, na een weekendje rondzwerven door de streek om ons familieweekend voor te bereiden kunnen we ons geen mooiere lokatie wensen om in september met de voltallige familie te genieten in en vàn jullie “Refuge” : tot dan !

fam. Vanmaeckelbergh 5/12/2009

Beste Tom & Annique, genieten in de pure zin van het woord, dat hebben we bij jullie kunnen doen. Dank voor zoveel gastvrijheid en jullie inspanning om het zo naar onze zin te maken. We komen zeker terug.

caroline & alain 3/9/2009

Annique & Tom, Jullie site is fantastisch!!! We zouden nu het vliegtuig willen inspringen en even komen relaxen bij jullie…zo uitnodigend… Hasta luego

bob Vermaelen 18/8/2009

Tom, de elektrische fiets was echt dé max. Geen enkele heuvel hebben we gemeden, integendeel. Ook het vrouwtje was in de wolken. Dank voor de hartelijke ontvangst, het lekkere avondmaal en de prachtige locatie. We komen zeker terug. Ciao.

Hein en Els 2/6/2009

Beste Tom en Annique en Céline en Valerie, ontzettend veel dank voor het prachtig communiefeest voor Bert en Fien. De locatie, de bediening, het dessertbuffet, de paardenkoets,… alles was top. En de reacties waren allemaal zeer positief zowel van buren als familie en vrienden. Bedankt en zeker tot later… Juliie oude buren uit Zulte. Bedankt!!!! Hein en Els Fien en Bert

peter en prescilla 25/5/2009

Annique en Tom, duizend x dank voor een heel geslaagd communiefeest voor Rémy. We houden er een heel mooie herinnering aan over .. Nog veel succes verder met jullie zaak !! Groetjes van Machelen aan de Leie !! Peter, Prescilla, Rémy en Cyrile.

christophe en valerie 18/5/2009

het doopfeest van onze 2 kindjes in februari was super. iedereen was vol lof over de locatie, gastvrijheid, omgeving.bedankt voor alles!

william 4/5/2009

gisteren zat ik nog bij jullie, vandaag al een bericht. superleuke tocht gedaan met de fiest naar de paarden, en daar paartjezit gedaan, je kent het nog wel:p, lekker eten niet om op aan te merken. Top, ga ervoor, en doe zo voort. ( voort geval ik ben de jongen met de blauwe trui, miss kenj me nog miss niet gewoon de MAX :d) allé veel suc6 ng é slu

Fabrice 2/5/2009

Annique, Tom en team , jullie hebben ons allen super verwend. We voelden ons direct thuis , waren echt meer dan welkom, als familie als het ware 🙂 . Na de vesparit,heel gezellig samen lekker gegeten. Prachtige streek. We zijn met een echt tevreden gevoel naar huis gereden. Proficiat en heel veel dank. R & F

Feestcomité 29/4/2009

?Kukelekuuuukuuiieeeeet??, zei het kieke toen het kennismaakte met de reuzachtige BBQ van de Refuge. ?Sudder??, zei de braadworst en samen keken ze verhit de avond tegemoet… Die avond was het namelijk het laatste avondmaal… voor sommigen… althans, dat was eigenlijk de bedoeling. En wat is nu de perfecte plek om zo?n avondmaal plaats te laten vinden (behalve: ?t restaurant, de feestzaal, het crematorium)? Ah, de rechthoek-met-vier-gelijke-zijden-hoeve natuurlijk, m.a.w. de infrastructuur van de Refuge. Maar om terug te komen op de echte activiteit, met name de ?Hoe-geraak-ik-nu-eindelijk-van-m?n-collega?s-vanaf-tocht (kortweg: de Nachttocht): ?t was tof, ?t zat goed in elkaar (lees: Tom & Annique hebben dat goed georganiseerd), ?t was lekker vermoeiend en uitputtend ?t schijnt en ?t is bijna gelukt… maar niet helemaal, iedereen heeft het namelijk gehaald ;-). Dus wat hebben we (allee, eerder de lezers van dit gastenboek) vandaag geleerd? 1) Ge kunt doen wa ge wilt, van uw collega?s geraakt ge dus ni vanaf he. 2) De Refuge is een prachtlocatie voor uw laatste avondmaal en andere leuke, opgewekte feestjes 3) Mijnheer Gastheer en Mevrouw Gastvrouw a.k.a. Tom en Annique, staan garant voor een perfect event. Ga (er)heen vrienden en wees gegroet! ?t Feestcomité van OIP

Nathalie en Gio 6/4/2009

Beste Tom, Annick, Céline, Valérie en… Lionel, In weinig woorden : zeer goede ontvangst, zeer mooie locatie en supertoffe, ontspannende dag gehad ! Dank u wel !

Smolders Anja 30/3/2009

Hoi Tom & Annique, Bedankt voor het leuke weekend, de gastvrijheid en de supergoeie zorgen. We hebben er super van genoten. (ik heb ook een beetje reklame gemaakt op mijn website : www.anja-smolders.be) Groetjes, Anja & Johan

Rika Baekelandt 25/3/2009

Beste Annique en tom, Mijn zussen hadden een verrassing gepland voor mijn verjaardag en zo kwamen we bij jullie terecht. Echt een meevaller. Nogmaals bedankt voor de warme en vriendelijke ontvangst. Rika (zus van Hilde en Ann)

karel de vraseneer 5/3/2009

ons seminarie zit er alweer op. Jullie hebben er mee voor gezorgd dat we opnieuw de broodnodige energie hebben om er vol tegenaan te gaan. Het kader en de service was top.We komen zeker terug. Hou de Vespas maar klaar. MvGr, Karel.

van de woestijne 2/1/2009

we echt genoten van jullie gastvrijheid, de prima logies en de wondermooie streek…we kunnen er weer even tegen. Karel, Emma , Luc en Katrien.

Karel Van Heuverbeke 2/12/2008

Ondanks het gure weer was het arrangement met brunch en huifakarrentocht meer dan geslaagd. nogmaals hartelijk dank vanwege de ganse groep voor de warme onvangst! Wij komen zeker terug!

Karel De Beure 12/11/2008

Beste Tom én Annique, onze 2-daagse op jullie schitterende hoeve heeft ons bedrijf vleugels gegeven om er opnieuw keihard tegenaan te gaan. Bedankt voor de goede ontvangst en prima service. MvGr, Karel.

Martine 15/10/2008

Hoi Tom en Annique Veel succes toegewenst met jullie nieuwe zaak! Proficiat ook voor de website. We komen zeker nog eens langs. Paul & Martine

Fam. Derde 13/10/2008

Wij hadden een prachtig familieweekend in een prachtig kader Tom en Annique jullie hebben ons echt verwend, zeker op culinair vlak! En nu allemaal op diëet! Bedankt.

christophe lepla 2/10/2008

waaw, wat een locatie en zo rustig gelegen, midden in de natuur….hier komen we zeker terug. Christophe

Ilka Roman 20/9/2008

Beste Tom en Annique, in één woord : adembenemend … Proficiat en heel veel geluk ! Nico-Ilka-Louis-Jules

Miguel Bracke 20/9/2008

Beste Annique en Tom, ik moet eerlijk bekennen: ik sta versteld van jullie verwezenlijking. Als ik zie wat jullie van die hoeve gemaakt hebben, gewoon prachtig. Daarnaast is jullie aanbod naar de gasten toe goed ingevuld. Dat hoort zo. Dit kan niet mis gaan. Veel geluk met jullie zaak en tot later.

Fien Van Rentergem 19/9/2008

Oom Tom, Tante Annique, Céline en Valérie, proficiat met dit schitterende project! De vele moeite zal weldra beginnen vruchten afwerpen! Alles ziet er heel schitterend uit. Binnenkort ook een ideetje voor ons Betafence. Veel plezier en succes met jullie Refuge Kapelleberg! Als jullie hulp nodig hebben, aarzel zeker nie om mij een seintje te geven. Groetjes, Fien(tje)

Katrien Verhelst 19/9/2008

Hoi Annique en Tom, Proficiat met dit prachtig resultaat.Nog veel succes groetjes Kurt en Katrien

Wim en Mieke 19/9/2008

Hallo Tom & Annique, Jullie droom is nu eindelijk werkelijkheid geworden! Het was een zware periode voor jullie, maar het resultaat maakt nu heel veel goed, want het is gewoonweg prachtig. Van harte proficiat en heel veel succes toegewenst ! Groetjes Wim Mieke Cassandra en Alexander

Brecht Van Kerckhove 19/9/2008

Hey Tomen Annique, Echt knap werk! Het kriebelt serieus om dat eens met eigen ogen te komen bewonderen. Tot binnenkort, Brecht en Imke

Nele Vandaele 19/9/2008

Tom , het ziet er echt prachtig uit. Gefeliciteerd met jullie zaak en heel veel succes toegewenst! Groetjes, Nele Vandaele

Jacques Valentin 16/9/2008

Bij toeval op de website van Tom en Annique terecht gekomen. De keuze voor een lang weekend in het wonderschone Maarkedal was snel gemaakt. En we hebben er geen spijt van. Dank voor de enorme gastvrijheid en de prima accomodatie, Annique en Tom. We gaan terugkomen ! Naar de Refuge maar zeker en vast ook voor de omgeving. Wij Hollanders voelden ons eens echt Bourgondiers. Veel succes en excuses dat we Tom zo vaak van het kluswerk hebben gehouden maar er viel ook zo veel te vertellen…………Salut, de familie Valentin

Van Caelenberg Marie-Claire 15/9/2008

Tom, Heel veel succes gewenst met jullie nieuwe zaak.Schitterend….prachtige website.. Groetjes M.Claire Van Caelenberg

Geert en Martine Onderbeke-Mortier 7/9/2008

Beste Tom en Annique, We zijn heel blij – door toeval vh verwisselen van een autoband(Tom weet waarover we het hebben)-jullie visitekaartje te mogen ontvangen hebben. We vinden de website al fantastisch en hopen om ook eens als logés in jullie mooi gerestaureerde vierkantshoeve te mogen verblijven. Jullie horen beslist nog iets van ons ! Veel succes toegewenst ! Groetjes, Geert en Martine Onderbeke-Mortier

Stephanie en Benjamin 2/9/2008

Een prachtige vierkantshoeve, een sympathiek en enthousiast koppel, mooie, nette kamers, een heerlijk ontbijt en een prachtig uitzicht in het hartje van de Vlaamse Ardennen… Wat wil een mens nog meer? Een aanrader!

Luc en Antje 1/9/2008

Bedankt, Tom en Annique en de ganse ploeg medewerkers, voor de ontvangst in de wondermooi gerestaureerde hoeve. Ook de zeer geslaagde trip in de Vlaamse Ardennen zal in ons geheugen blijven hangen. Het is iets dat voor herhaling vatbaar is. Wij komen zeker en vast nog wel eens terug naar die mooie streek. Nog veel succes met dit mooie project! Dank ook aan Geert en Micheline voor deze geslaagde invulling van een vertjaardag annex huwelijksverjaardag. Het was af!

Jeazn-Luc et Chantal Petteau 31/8/2008

Superbe découverte dans les Ardennes flamandes. Une rénovation très réussie , un accueil des plus chaleureux et une cuisine de qualité (un petit déjeuner copieux et délicieux). Une adresse à conseiller . Bonne chance à Tom et Annique Chantal et Jean-Luc Petteau

Philippe en Karla Levrau 31/8/2008

Schitterend feest vanavond. Volgende keer Gilbert Montagné…?

Buysse-De Wulf Luc en Veerle 18/8/2008

Beste buren, de renovatie van uw prachtig pand is bijna voltooid, en wij kunnen u alleen maar van harte feliciteren met het resultaat! Ook jullie website zit zeer goed in elkaar. Wij wensen jullie heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. vriendelijke groeten, Luc en Veerle Buysse-De Wulf

De Stoppeleire Lieven 18/8/2008

Van Harte proficiat met u project. Het ziet er indrukwekkend uit. Blij dat we kunnen samenwerken. In de hoop dat alles mag lukken hier in de Vlaamse Ardennen groet ik u en het team Br. Clarysse.

gerard claerbout 6/8/2008

ik zie dat de werkzaamheden flink opgeschoten zijn. U werklui liet verstaan dat we vanaf mid augustus kunnen boeken…we kunnen niet wachten. Groeten, Gerard.

Lippens -Van Laere Rudolf 22/7/2008

Proficiat met uw prachtig project een heel mooie website…succes verzekerd. Wanneer is het klaar,we zien er naar uit voor onze nieuwjaars bijeenkomst Rudolf Lippens-Van Laere

Familie Willems 11/7/2008

Eerst en vooral: Welkom in onze straat ! Proficiat, met jullie site en met jullie Refuge Kapelleberg. Vele groetjes Familie Willems Kapelleberg 3

Philip Baert 5/7/2008

De eerste stap voor jullie is al een tijdje gezet: van harte proficiat ermee. Mijn eerste stap is ook -eindelijk- gezet : ik ben dan toch eens op jullie professionele website geraakt. Heel mooi ! Ik wens jullie oprecht een successtory toe met Refuge Kapelleberg en bereid me voor om eerlang ook eens een tweede stap te zetten : die over jullie dorpel ! Gefeliciteerd !

dorien 30/6/2008

wat een mooie ligging ! Veel succes nog met de afwerkingswerken. Ik hoop snel te kunnen boeken. Tot binnenkort.

Frederic de Vos 20/6/2008

Beste Annique, Tom en kinderen Reeds lang een droom, al lang hard aan het werken, maar het mooie(!) einde is in zicht. Proficiat alvast met de mooie (sjieke) website. Oprecht veel geluk aan het ganse gezin. Frederic

karel anders 1/6/2008

Ook al hebben jullie nog flink wat bouwwerken voor de boeg, jullie project ziet er alvast prachtig uit. Wat een ligging! Karel & friends, de bikers uit Vlaams Brabant.

Van Hecke Hans 22/5/2008

Dag Tom via Micheline vernamen we jullie ambitieuze plannen. De website oogt prachtig, sereen en veelbelovend ! De prachtige natuur rond de kapelleberg maakt van jullie locatie zeker en vast een voltreffer. We duimen met jullie mee voor een spetterende opstart. Succes !!! Hans en Katrien

ronny van severen 14/5/2008

bij het fietsen zijn we aan uw hoeve gepasseerd….en we hadden echt zin om te blijven…zo mooi……werk goed verder…we komen zeker langs. Ronny en de Waaslandbikers.

bernard legrand & familie 14/5/2008

ook al is uw hoeve nu nog een echte werf, het ziet er stilaan héél erg knap uit. Hier is met liefde aan gewerkt. Volhouden ! Tot deze zomer, want komen dan we zeker.

ilse willems 2/5/2008

welkom nieuwe buren,en proficiat met de mooie refuge kapelleberg !!!!! frederic,ilse,melanie & emile

Geert en Brigitte Dhaenens-Henau 1/5/2008

Beste Tom, Annique en kids, alle geluk gewenst, proficiat en we zoeken zeker de Kapelleberg een op. Geert, Brigitte, Stefaan, Stefanie, Kristof

R. en C. Lagaisse-Decocker 28/4/2008

Beste Tom, Annique en kinderen, Van harte gelukgewenst met de realisatie van jullie “droom”! We wensen u van ganser harte veel succes , en we zien elkaar binnenkort wel eens! Roland en Clarisse.

Audoore Frank en vriendin Sonjake 25/4/2008

Proficiat broertje en vrouke en de kindjes!!! Eindelijk toch 1 vd 3 die het gaat maken he hahahahahaha Kga veel reclame maken bij iedereen die ik tegenkom…zorg maar voor veel folderkes, die deel ik wel uit op mijn treintjes…Succes kleine vd grote

Marc & Greta Cosaert 24/4/2008

Een paradijs op aarde, die Vlaamse Ardennen. In verleiding gebracht om daar ook onze stek te gaan zoeken. Tot bij onze inbranding in Zulzeke. Groetjes

Joke van simaey 24/4/2008

proficiat met jullie geslaagde en heel mooi project.. Succes…

Ellen, Frederik en Nore 23/4/2008

Het lijkt ons allemaal heel boeiend, fantastische activiteiten, prachtige lokatie. Het nodigt uit om eens langs te komen! Heel veel succes voor het ganse gezin. Zeker en vast tot later.

Philippe en Karla 23/4/2008

Prachtige locatie, prachtige website. Proficiat! We komen zeker eens langs. Tot binnenkort! Karla, Philippe, Delphine, Lucas, Jasmine en Thomas.

Linda en Sylvain 23/4/2008

Een dikke proficiat voor jullie enthousiasme, moed en doorzettingsvermogen om deze fantastische droom te verwezenlijken. Dit kan niet anders dan een succes worden !!! Het “dream-team”, de “oldtimers” en de kaarters komen deze zomer zeker langs. Tot weldra !!!

Els & Mark 19/4/2008

Proficiat met het verwezenlijken van jullie droom ! Gastvrij onthaal, unieke locatie, schitterende accomodatie en een mooie website … succes verzekerd. Wij maken graag reclame . Groetjes van op onze zolder. Els – Mark – Jan – Pauline & Margot

Eddy & Carine 9/4/2008

Proficiat! Een prachtig project! Veel succes in de toekomst. Wij zijn alvast enthousiast en zullen jullie droom in de Vlaamse Ardennen promoten bij vrienden en kennissen! Tot ziens in De Refuge.

Vermeersch Sophie 9/4/2008

Alvast een dikke proficiat! Heel veel succes en geluk in de refuge, trouwens, een prachtige website . Vele groetjes, Kurt,Sophie,Arne en Daan PS:jullie mogen ons zeker eens verwachten om te “onthaasten”.

Davy en Mieke 8/4/2008

Veel succes met jullie prachtige nieuwe uitdaging! Wanneer alles op zijn pootjes staat mag je ons zeker eens verwachten! Het ziet er alvast veelbelovend uit! Geniet ervan!!!

Veerle Depraetere 5/4/2008

Al vast heel veel succes met jullie schitterend project. Het was een waar genoegen om jullie zer mooie en verzorgde site te bezoeken. Doe zo verder!! Veel succes van:Frank,Veerle,Jasper en Sander

Weblounge 3/4/2008

Tom, Annique, Céline en Valérie, heel veel succes gewenst met de Refuge en hopelijk draagt deze site bij tot jullie succes. Groetjes, jullie neefje Kristof

Image Refuge Kapelleberg