Welkom in Refuge Kapelleberg

 • Waarom we zo in trek zijn bij families en groepen…

 • Refuge Kapelleberg is een 5000m² groot domein aan de voet van de Kapelleberg, in het hart van de Vlaamse Ardennen. Op het domein heb je een grote vierkantshoeve met 4 vleugels (één privé-vleugel, één grote multifunctionele ontmoetings- en vergaderruimte, 2 vleugels met gastenkamers).

  Er is een ruime parking, diverse zonneterrassen met Manutti-meubelen én een gezellige Garden Cocon op de binnenkoer.

  Ons concept, inrichting, aanpak en onze troeven komen best tot hun recht voor vriendengroepen en/of families en/of bedrijven vanaf 10 personen. In het hoogseizoen ook best voor 2 nachten reserveren. Dank voor uw begrip.

  Grote multifunctionele ruimte

  Onze 100m² grote gemeenschappelijke ruimte is voorzien van HD TV met Telenet-digital tv & radio, een professionele installatie mét aansluitingsmogelijkheid voor uw portable, heeft een krachtige WIFI, diverse tafels en stoelen, gezelschapsspellen, tijdschriften en een zithoek. Kortom, alles wat nodig is om gelukkig te worden én blijven.  Ook is er een open haard, incl. een grote mand hout (10 €/mand), waar u ( in de winter ) 2 avonden feilloos mee verder kunt. Indien u dat vraagt, steken we de haard aan vóór uw aankomst, supergezellig.

  Het gebruik van de ruimte & installatie, bediening van alle apparatuur, inclusief krachtig wireless internet, de verwarming en de opkuis van deze ruimte, etc. is inbegrepen in de menu-, drank- en kamerprijzen!

  Image Refuge Kapelleberg

  Onze gastenkamers (max. 22 p)

  • Keizer Karel: 2 samengevoegde bedden o/h gelijkvloers + 2 samenvoegbare bedden op de duplex
  • Adriaen Brouwer: kamer met 2 samengevoegde 1-persoonsbedden
  • Jacob Blommaert: 1 groot dubbelbed o/h gelijkvloers en 1 authentiek 140cm-bed o/d duplex,
  • Omer Wattez: 2 samengevoegde 1-persoonsbedden op de verdieping, kitchenette, salon en op maat gemaakt luxe-2-persoonszetelbed (met lattenbodem én matras) op het gelijkvloers
  • Valerius De Saedeleer: zelfde indeling als Omer Wattez
  • Margaretha van Parma: authentieke kamer met tweepersoonsbed van 140 cm i/h privégedeelte v/d hoeve, wanneer alle andere kamers bezet zijn
  • Hanske De Krijger : idem Margaretha van Parma, maar met bed 1m60 – eigen toilet op de gang

  Bekijk hier de prijzen van de kamers!   Download hier de grondplannen van onze hoeve

  Image Refuge Kapelleberg
  Image Refuge Kapelleberg

  Parking

  Onze parking kan maximaal een 25-tal wagens stallen. Er zijn een 10-tal extra parkeerplaatsen langs de straatzijde. Wij vragen u dan ook met aandrang om maximaal te carpoolen. Voordelen : gezellig, makkelijk, zuinig, milieubewust, minder stress…voor u én voor ons :-).

   

  Image Refuge Kapelleberg