Annique biedt u een (h)eerlijke keuken.

We gaan steeds weer voor verse, seizoensgebonden (streek)producten.

Hobbykok Annique, na vele jaren bijscholing via Syntra, Vazov en Spermalie, heeft een aantal gerechten voor u klaargestoomd, daarbij gebruik makend van zoveel mogelijk verse, seizoensgebonden producten, indien mogelijk zelfs streekproducten. Een (h)eerlijke keuken is dan ook het resultaat.  

De maaltijdopties voor overdag staan opgesomd in ons seminar- en teambuildingaanbod. Vraag ernaar! Van dit aanbod hebben we ook een Frans- en Engelstalige versie én kunnen we 'qua aanbod' afwijken indien u dat wenst.

Voor uw afsluitend diner bij een meerdaags seminar: vraag naar onze menulijsten, zodat u zelf een menu kan samenstellen naar uw smaak, wensen en verlangens en budget.

Tevens hebben we een heel ruim aanbod aan streekbieren en een aantal lekkere (wereld)wijnen in een heel betaalbare prijsklasse.

Opgelet: voor groepen die opteren voor een dagje vesparijden, hebben we 'onderweg' een ruim aanbod bistro's met lekkere menu'tjes.