Moderne romantiek en zakelijk comfort.

In onze goed uitgeruste gastenkamers slaapt u ook echt goed.Indien u een sfeerbeeld wil krijgen van onze accomodaties, bekijk dan hier een reportage van Tendens Wonen - maart 2010 (Focus WTV)'Refuge Kapelleberg' heeft 7 ruime en goed uitgeruste gastenkamers (tot max. 22 personen), een 100m² vrij toegankelijke multifunctionele ontmoetingsruimte, een ruime parking en diverse zonneterassen.

Indien nog meer kamers nodig zijn, zorgen wij voor de nodige oplossingen via een samenwerking met collega's uit het dorp. 
Tot 18 (*) extra (even comfortabele) kamers op minder dan 5 minuutjes rijden, jawel. 
(*) we zijn gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied, zodat grotere accomodaties in dit stuk van de Vlaamse Ardennen niet bestaan. We vonden een oplossing in 'samenwerken'... uiteindelijk wordt er alleen elders geslapen.

Alle kamers  hebben een afzonderlijke wc + douche met wastafel en zijn voorzien van een gratis internetaansluiting, TV, het nodige bed-en badlinnen, haardroger en douchegel, infobrochure en flesjes water op de kamer.

Alle catering & events altijd hier op de site, waarvan u een plattegrond bij de downloads kan vinden. 

Indien u alles eens vooraf wil komen bekijken, graag op afspraak!

Rust uit in onze gastenkamers in Maarkedal

  • Keizer Karel: 2 samenvoegbare 1-persoonsbedden + 2 samenvoegbare bedden op de duplex 
  • Adriaen Brouwer: kamer met 2 samenvoegbare 1-persoonsbedden
  • Jacob Blommaert: 2 samenvoegbare 1p. ErgoDôme-bedden op het gelijkvloers en op de duplex 1 authentiek 140cm-bed
  • Omer Wattez: op de verdieping staan 2 samenvoegbare 1-persoonsbedden, op het gelijkvloers vind je een kichinette, salon, extra luxe-2-persoonszetelbed (met lattenbodem én matras)
  • Valerius De Saedeleer: zelfde indeling als Omer Wattez 
  • Margaretha van Parma: authentieke kamer met tweepersoonsbed van 140 cm in het privégedeelte van de hoeve, wanneer alle andere kamers bezet zijn
  • Hanske De Krijger: authentieke kamer met tweepersoonsbed van 140 cm in het privégedeelte van de hoeve, wanneer alle andere kamers bezet zijn  


Voor een gedetailleerdere beschrijving en prijzen van de kamers zie de rubrieken 'Gastenkamers' en 'Prijzen'.
Graag uitchecken voor of onmiddellijk na uw ontbijt, zodat we uw kamer tijdig kunnen opnetten !

Download hier de grondplannen van onze hoeve.