Nil Volentibus Arduum (niets is onmogelijk voor hen die willen)

Starting businesses

in mijn rijke beroepsloopbaan heb ik de kans gekregen om talrijke projecten op te starten van 'nul' en te begeleiden tot 'volwassenheid'. Vanuit deze ervaring begeleid ik projecten van hun embryonale (concept)fase tot maturiteit/zelfstandigheid. Als persoonlijke raadgever en voorheen lesgever bij Syntra/gastdocent bij VIVES.

Dit betekent concreet het begeleiden met raad en daad bij :

  • het opmaken van uw businessplan ( incl. investeringsplan, commercieel plan, marketingplan...)
  • het opmaken van een overzichtelijk masterplan met deelplannen/actiepunten
  • helpen bij het snel en accuraat opbouwen van het juiste netwerk van mensen die u kunnen helpen in het verwezelijken van uw plannen
  • effectieve ondersteuning in het project zelf


Heel vaak vertrek ik vanuit uw persoonlijke sterktes en bied ik ondersteuning bij uw minder sterke punten. Op simpel verzoek, bezorg ik u een aantal referenties. Bel gerust.

Coaching

Via ons seminarie-centrum (zie rubriek 'bedrijven') kunnen we ook voor diverse andere vormen van teambuilding & coaching zorgen, altijd via ervaren coaches met bewezen knowhow in de door u gevraagde materie. Wij kunnen elke teambuilding, coaching, e.d. ook vervolledigen met een klassieke incentive of ontspanning. Voor groepen vanaf 10 personen. Meer info via info@refugekapelleberg.be of 0495 599 433. Tot dan! Tom.

Bekijk het profiel van Tom Audoore op LinkedIn