Welkom in Refuge Kapelleberg

Waarom we zo in trek zijn voor families of groepen...

Refuge Kapelleberg is een 5000m² groot domein aan de voet van de Kapelleberg, in het hart van de Vlaamse Ardennen.
Op het domein heb je een grote vierkantshoeve met 4 vleugels (één privévleugel, één grote multifunctionele ontmoetings- en vergaderruimte, 2 vleugels met kamers). Er is een ruime parking, diverse zonneterrassen met Manutti-meubelen én een Garden Cocon op de binnenkoer.

Ons concept, onze inrichting, onze aanpak, onze troeven komen best tot hun recht voor vriendengroepen en/of families en/of bedrijven vanaf 10 personen. Zeker in het weekend voor de maanden april t/m oktober mikken wij op groepen vanaf 10 personen. Dank voor uw begrip.

 Raadpleeg hier onze prijzen

Grote gemeenschappelijke (multifunctionele)ruimte

Onze 100m² grote gemeenschappelijke ruimte is voorzien van achtergrondmuziek, HD TV met Telenet-digital tv, professionele installatie mét aansluitingsmogelijkheid voor uw portable of ipad (incl. hulp van Tom voor de aansluiting ervan), draadloos internet, tafels, stoelen, gezelschapsspellen, tijdschriften en een uitblaaszithoek aan de open haard die we tijdens wintermaanden kunnen laten knetteren. Hiervoor stellen we graag een grote mand hout ter beschikking (10 €/mand), waar u 2 avonden feilloos mee verder kunt. Indien u dat wenst steken we de haard aan vóór uw aankomst, supergezellig.  

Het gebruik van de ruimte & alle apparatuur, inclusief wireless internet, de verwarming en de opkuis van deze ruimte zit inbegrepen in de menu- en kamerprijzen! Dank als u deze ruimte netjes wil houden of bijvoorbeeld de lege glazen te verzamelen op de afruimdienbladen die daarvoor voorzien worden.

Onze gastenkamers ( max. 22 personen  )

  • Keizer Karel: 1 dubbelbed op gelijkvloers + 2 samenvoegbare bedden op de duplex 
  • Adriaen Brouwer: kamer met 2 samenvoegbare 1-persoonsbedden
  • Jacob Blommaert: 2 samenvoegbare 1- persoonsbedden o/h gelijkvloers en o/d duplex, 1 authentiek 140cm-bed
  • Omer Wattez: op de verdieping staan 2 samenvoegbare 1-persoonsbedden, op het gelijkvoers vindt u een kichinette, salon en extra luxe-2-persoonszetelbed (met lattenbodem én matras). 
  • Valerius De Saedeleer: zelfde indeling als Omer Wattez 
  • Margaretha van Parma: authentieke kamer met tweepersoonsbed van 140 cm in het privégedeelte van de hoeve, wanneer alle andere kamers bezet zijn - beschikbaar vanaf jan. 2017
  • Hanske De Krijger: idem Margaretha van Parma, maar met bed 1m60 - eigen toilet op de gang -  beschikbaar vanaf jan 2017

Parking

Onze parking kan maximaal 25 wagens stallen. Er zijn een 10-tal extra parkeerplaatsen langs de straat. Wij vragen u dan ook met aandrang maximaal te carpoolen. Voordelen genoeg: gezellig, makkelijk, zuiniger, milieubewuster, minder stress...

Zij die onze zaak vooraf eens willen bezoeken, dat kan, via afspraak op 0495 599 433.

Watch us on Youtube: http://youtu.be/9CO94pIRMk4