Vraag naar ons 'weekendje weg voor groepen' voorstel!

Een afwisselend, leuk en boeiend programma.

Vooreerst één gouden raad: spreek vooraf met je groep/familie/organisatie een weekend af ( + reservedatum ) die voor iedereen past én vraag dan een offerte, dat bespaart ons allebei véél tijd en frustraties. Mercikes! Wij sluiten van zondagmiddag tot en met maandag, tenzij voor groepen vanaf 10 personen.

Terwijl we in de week nogal wat bedrijven ontmoeten, is het weekend hét moment bij uitstek om u en uw vriendengroep/familie te ontvangen. Vanaf 10 personen (>12) kan je op vrijdagavond genieten van een heerlijke maaltijd. Sowieso hebben we ook een ruime voorraad waters, frisdranken, streekbieren en betaalbare wereldwijnen. Voor de zaterdagavond hebben we in onze onmiddellijke buurt ook talloze heerlijke en betaalbare bistro's of restaurants, sommige zelfs met 1 tot 3 Michelinsterren. Een beperkt aanbod ter plekke kan ook. Te bespreken met Tom.

Voor de funkant van uw weekend, kan u vanaf 10 personen ook beroep doen op onze expertise v.w.b. de planning en organisatie van uw activiteiten. We hebben een heel erg brede waaier aan leuke ontspanningsmogelijkheden, voor jong en oud, sportief en minder mobiel... Vraag zeker naar ons aanbod!

En vooral... het 'samenzijn' in onze grote gemeenschappelijke ruimte (zithoek aan open haard, diverse tafels, gratis wireless internet, full HD TV met Telenet-aanbod, professionele muziekinstallatie). Bij goed weer staan er diverse zonneterrassen met Manutti-meubelen, een knusse Garden Cocon, en dies meer ter beschikking.

Tot mails, graag mét uw volledig adres én gsm nr.