Dé specialiteit van het huis... ontdek per vespa de Vlaamse Ardennen!

Ontdek zelf waarom we nog steeds de marktleider zijn.

NIEUW: www.refugetrips.be = je scooters/vespa's, catering, etc. online reserveren (incl. kostprijsindicatie)!

Immers, sinds 2008 hebben we een stevige reputatie opgebouwd in het aanbieden van leuke vespatrips in de regio van de Ronde van Vlaanderen. Daarbij kan u kiezen tussen routes langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen of langs oude, volledig gerestaureerde (horecazaken-) watermolens of stippelen we een parcours op maat uit! Hoedanook garanderen we veel fun, zeker voor hen die onze spelregels hieronder willen onderschrijven. Begin 2016 is de volledige vloot vernieuwd en hebben we 6x50 cc en 12x125cc in huis, goed voor maximaal 30 personen. Op simpele vraag kunnen we extra vespa’s voorzien. 

Wij aanvaarden uitsluitend reservaties via www.refugetrips.be + elke reservatie wordt per mail bevestigd. 
Tot en mét 5 vespa's (ongeacht type) kan je los huren (= zonder begeleiding, maar mét uitgestippelde route), vanaf 6 is begeleiding verplicht.

Praktisch
Onze zaak is ook een seminarie- en eventcenter en b&b met 7 gastenkamers. Mogen wij u vragen (tenzij expliciet anders overeengekomen) om u stipt aan te melden tussen 10u45 en 11u00. Wie van ver moet komen, kan vooraf zijn gps instellen om de rij-afstand in te schatten. Zie ook onze website voor een goeie wegbeschrijving. Dit uit respect voor onze andere (logerende) klanten en/of andere rijders... én om logistiek één en ander te kunnen organiseren. 
Laatkomers riskeren geen vespa meer te hebben. Bij slecht weer (regenweer) wordt er niet gereden en stellen we (48u vooraf & in onderling overleg) alles uit tot wanneer het mooi weer is. Deze annulatie is gratis. Wie later dan 11u00 aankomt of niet het gereserveerde aantal vespa’s in gebruik neemt, kan geen terugstorting krijgen.

Voor meer info in verband met het wettelijk kader, de routes, haltes onderweg... zie www.refugetrips.be. Het is ten zeerste aan te raden deze info op voorhand door te nemen!