Herbronnen en genieten in het hartje van de Vlaamse Ardennen

Tom & Annique verwelkomen u in de Vlaamse Ardennen.

Annique Van Rentergem en Tom Audoore hebben allebei een lange werkervaring in de dienstverlening. Dienen zit ons in het bloed: als ex-commercieel manager in een dienstverlenend bedrijf (en nog steeds actief als consultant voor startende bedrijven) en als ex-hoofdverpleegkundige hebben we een rijke ervaring in het "klanten verzorgen en laten genieten". Annique heeft zich via Syntra, Vazov en vooral Spermalie omgeschoold tot volwaardige kok, dus komt alle catering uit eigen keuken.

We zijn authentiek en betrokken, integer en dienstvaardig en stellen ons binnen de gemaakte afspraken zo flexibel mogelijk op. Dat horen we toch van onze klanten.

Deze hoeve is, samen met onze twee dochters, een echt levenswerk geworden. We zijn er trots op en genieten van het respect dat we van onze klanten krijgen...

Ons gastenboek spreekt voor zich, net als onze Facebookpagina. Dank als je ons wil 'liken', dan blijf je meteen mee met wat er hier allemaal gebeurt! 

Tenslotte : ons concept, onze inrichting, onze aanpak, onze troeven komen best tot hun recht voor vriendengroepen en/of families en/of bedrijven vanaf 10 personen, zeker in het weekend. Dank voor uw begrip.Indien u een sfeerbeeld wil krijgen van onze accomodaties, bekijk dan hier een reportage van Tendens Wonen (Focus WTV - maart 2010)