Votre opinion honnête nous stimule.

Partagez votre opinion sur  notre Livre d’Or ou sur Trip Advisor

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 35.173.48.224.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
39 messages.
Anneke Gillewy en vriendenkring Anneke Gillewy en vriendenkring de Roeselare a écrit le 2 juillet 2019 à 13:43:
Hartelijk dank Tom en Annick voor het aangename verblijf die jullie ons aangeboden hebben. Uitzonderlijk onthaal en ondersteuning en een top-service, we komen heel graag nog eens terug. Een oprechte en welgemeende dank-je-wel van ons allemaal en nog een dikke extra-merci van mezelf 🙂 Wie zegt dat perfectie niet bestaat....?
Bert Meirhaeghe Bert Meirhaeghe de Waregem a écrit le 25 juin 2019 à 11:05:
Zeer mooie en onderhouden locatie. We hebben ons bedrijfsfeest hier laten doorgaan. We zijn goed ontvangen geweest en Tom en Annique hebben alles perfect begeleid en ondersteuning gegeven waar nodig. De koelkast tot de nok gevuld met lekkere streekbiertjes en andere drinken was een welkome verfrissing in het mooie weer. Prachtige omgeving., een aanrader voor uw feesten/uitstappen;
Anna Trentin Anna Trentin de Mechelen a écrit le 14 mai 2019 à 16:08:
Perfect place, perfect host, perfect food, perfect meeting, perfect Day!
Elia - departement QCM Elia - departement QCM de Brussel a écrit le 23 octobre 2018 à 14:02:
Heel fijn seminarie gehad in de Vlaamse Ardennen. De gastheer, gastvrouw & dochters zorgden voor een warme sfeer. Het eten was subliem en de rust was aangenaam, zowel om te vergaderen als om te overnachten. Heel erg bedankt van ons allemaal!
Karen & Kristof Karen & Kristof de Dikkelvenne a écrit le 12 septembre 2018 à 11:11:
Tom en Annique, We hadden vorig weekend het geluk om het lentefeest van ons dochtertje te vieren op deze unieke locatie! Niet enkel de weergoden en onze vrienden zorgden ervoor dat dit een meer dan geslaagd feest was dat we niet snel zullen vergeten maar ook jullie topservice, de heerlijke keuken waren elementen die hiertoe bijgedragen hebben. Met de grootste zorg verwennen jullie jullie gasten, een locatie met een onbetaalbaar zicht waar rust en genieten centraal staan. Kortom, alles is en was top! Dankjewel Tom & Annique voor deze fantastische dag! Warme groet, K&K&N
Gert Laureys (Novatech International NV) Gert Laureys (Novatech International NV) de Olen a écrit le 30 août 2018 à 13:31:
Wat een fantastische locatie! We werden heel goed ontvangen door Tom en kregen een heel vriendelijke uitleg over de rit met de vespa's. Door de regen waren we allen wel heel erg nat maar bij aankomst werden we nog uitgenodigd om ons te drogen en kregen we nog een lekkere koffie van Els. Bedankt voor deze fijne middag!!
Jan en Mieke De Caluwe-De Clercq Jan en Mieke De Caluwe-De Clercq de Wachtebeke a écrit le 30 juillet 2018 à 23:30:
Bedankt Annique en Tom voor de fantastische dagen die we bij jullie mochten beleven, een mooie en vooral koele 'Omer Wattez' kamer tijdens die hete dagen, lekker ontbijt, rustige omgeving, veel interessante en nieuwe info voor ons alhoewel we tijdens onze jeugdjaren van de Vlaamse Ardennen afkomstig waren en vooral de huiselijke, vriendelijke ontvangst tijdens ons verblijf. Alvast bedankt voor het prachtig verblijf bij jullie. Het gaat jullie verder goed in de toekomst. Jan en Mieke.
Alain en Dominique Alain en Dominique de Borsbeke a écrit le 24 juillet 2018 à 08:52:
Tom en Annique, de 60ste verjaardag van Alain kon niet mooier zijn. Perfecte locatie, lekker eten, gezellig, vriendelijk...kortom te veel om op te noemen. perfectie bestaat dus degelijk wel ....
Margreet Sassenburg Margreet Sassenburg de Aardenburg (Nederland) a écrit le 9 juillet 2018 à 20:14:
Hieronder onze review, we zitten niet op tripadvisor of fb dus doe ik het zo. Trouwens de Mullem tip was echt geweldig👍👍👍 - We hebben een heel fijn weekend gehad bij jullie prachtige Refuge. Het weer was ook perfect! De kamers zijn top, en de verzorging is dat ook. Tom denkt mee als je in de buurt iets wilt doen en ik zou zeggen, volg zijn suggesties! Wij komen zeker terug! -
Sylvie & Steven Sylvie & Steven de Pittem a écrit le 23 avril 2018 à 14:01:
Tom & Annique, heel hartelijk bedankt voor het welslagen van het Vormselfeest. Heerlijk lekker gegeten, ontspannen sfeer, prachtige accomodatie, lekker ontbijt, ... Doe zo verder !

Laissez une message:  https://www.tripadvisor.be