Tell us your opinion.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.238.248.103.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
45 entries.
Serroen Liselotte Serroen Liselotte from Sint-eloois-winkel wrote on 8 August 2020 at 00:20:
Beste Tom en Annique, Zeer mooie locatie. Lekker ontbijt. Alles zeer netjes. Top tweedaagse met de vespa's. We hebben ervan genoten. Leuke familiale sfeer. Groetjes Liselotte en Rinus.
Verzee Dirk Verzee Dirk from Ertvelde wrote on 1 August 2020 at 20:58:
Hallo Annique, Tom, Wij hebben genoten van de Vesparit. Alles was goed georganiseerd en geregeld. Jullie hebben een mooie en gezellige zaak. Doe zo voort.Grtjs en tot nog eens,Sabine &Dirk
Tamara - Volleybal Stalvoc Tamara - Volleybal Stalvoc from Koersel - Beringen wrote on 9 January 2020 at 09:36:
In voorbereiding van een jeugdtornooi in het volleybal een nacht verbleven in de prachtige hoeve van Annique en Tom. Warme ontvangst en een super service! Los van de prachtige omgeving. Wij komen graag nog eens terug voor een uitgebreide teambuilding.
Hilde Vander Beken Hilde Vander Beken from Zevergem wrote on 14 November 2019 at 16:40:
Ik wou jullie nog eens hartelijk bedanken voor het gezellig kader, het lekkere eten van vrouwlief en het gebruik van de muziek die de avond daardoor nog fijner maakte! De Skibende.
Johan Maes Johan Maes from Arendonk wrote on 14 October 2019 at 14:53:
Een terugblik op afgelopen zaterdag: jullie zijn een professionele organisatie met een prachtige locatie en prima Vespa’s. Ook de route en de bijbehorende tips zijn sterk gewaardeerd door ons. Een aanrader!
Martien Fraeyman Martien Fraeyman from Ardooie wrote on 6 September 2019 at 12:08:
Beste Tom, Onze tweedaagse is een succes geworden. Iedereen was super content? Er was heel veel lof over uw B&B, mooie kamers, prachtig gelegen, super service … Ik vermoed dat u ons nog zal terugzien. Van harte dank in naam van ons en ons vriendengroepje. Martien en Robrecht.
Anneke Gillewy en vriendenkring Anneke Gillewy en vriendenkring from Roeselare wrote on 2 July 2019 at 13:43:
Hartelijk dank Tom en Annick voor het aangename verblijf die jullie ons aangeboden hebben. Uitzonderlijk onthaal en ondersteuning en een top-service, we komen heel graag nog eens terug. Een oprechte en welgemeende dank-je-wel van ons allemaal en nog een dikke extra-merci van mezelf 🙂 Wie zegt dat perfectie niet bestaat....?
Bert Meirhaeghe Bert Meirhaeghe from Waregem wrote on 25 June 2019 at 11:05:
Zeer mooie en onderhouden locatie. We hebben ons bedrijfsfeest hier laten doorgaan. We zijn goed ontvangen geweest en Tom en Annique hebben alles perfect begeleid en ondersteuning gegeven waar nodig. De koelkast tot de nok gevuld met lekkere streekbiertjes en andere drinken was een welkome verfrissing in het mooie weer. Prachtige omgeving., een aanrader voor uw feesten/uitstappen;
Anna Trentin Anna Trentin from Mechelen wrote on 14 May 2019 at 16:08:
Perfect place, perfect host, perfect food, perfect meeting, perfect Day!
Elia - departement QCM Elia - departement QCM from Brussel wrote on 23 October 2018 at 14:02:
Heel fijn seminarie gehad in de Vlaamse Ardennen. De gastheer, gastvrouw & dochters zorgden voor een warme sfeer. Het eten was subliem en de rust was aangenaam, zowel om te vergaderen als om te overnachten. Heel erg bedankt van ons allemaal!